Inloggen

   Ingezonden
  Naar alle inzendingen
  ingezonden op 24-12-2010 door Henk
  Kerstevenement
 
 
   
 

Op 17 december was het zover, het jaarlijkse kerstevenement van Miramar.
Rond kwart voor negen stonden er, ondanks de gladheid op de weg, al een flink aantal enthousiastelingen klaar om het water in te gaan.
Helaas was er een misverstand ontstaan met de reservering van het zwembad, maar gelukkig werd daar samen met de zwemvereniging een goede oplossing voor gevonden.
Miramar kon in het "kleine" maar lekker warme bad van start gaan.
Na het aanbrengen van de onderwater feestverlichting werden we door Andre in twee teams verdeeld en kon de pret beginnen.
Met veel plezier werden de door Andre bedachte spellen gespeeld. Zo werden er onder andere kerstballen uit alle hoeken van het zwembad verzameld en in een kerstboom gehangen, werd er een kerstboom onder water versierd en werden kerstballen op diverse manieren van de ene naar de andere kant van het zwembad gebracht.
Het feest werd afgesloten met een potje voetbal in het water.
Beide teams eindigden uiteindelijk gelijk, wat gezien de inzet van beide teams een zeer terechte uitslag was. De teamcaptains konden dan ook beide de kerstbekers in ontvangst nemen.
Daarna werd de avond naar goede gewoonte in het clubhuis afgesloten, waar de kinderen nog een verrassing uit de grabbelton konden halen.

Andre, heel erg bedankt voor deze zeer geslaagde avond!

  reageren