Inloggen

   Ingezonden
  Naar alle inzendingen
  ingezonden op 01-06-2021 door Johan
  Duikteam Miramar Drenthe en het Coronavirus
 
 
   
 

Update 01-06-2021:

Vanaf vrijdag 11 juni is het clubhuis weer beperkt open, iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje in het clubhuis of op het terras natuurlijk als het weer meewerkt.
De kantine zal in ieder geval om 22:00 gesloten worden.
 
De "normale" regels m.b.t. afstand houden en het gebruik van een mondkapje als je je verplaatst blijven natuurlijk van toepassing.
 
 
 

Update 28-09-2020:

Vanaf dinsdag 29 september 18:00 zal de bar in het clubhuis conform de vandaag aangekondigde verscherpte maatregelen tot nadere berichtgeving gesloten zijn.

Het vullen van duikflessen blijft toegestaan onder voorwaarde dat de instructie die in de hal op de statafel ligt, gevolgd wordt.

 

Update 28-06-2020:

Vanaf 1 juli mogen verenigingsgebouwen weer open.

Omdat vrijdag in pricipe onze clubavond is, zullen er vanaf 3 juli, op de vrijdagavond over het algemeen weer mensen aanwezig zijn om een duik voor te bereiden, even lekker na te praten of gewoon bij te kletsen. Wel houden wij ons de geldende regels: wij onderhouden een onderlinge afstand van 1,5 meter en blijven thuis als wij ons niet lekker voelen / verschijnselen hebben van verkoudheid, hoesten of koorts.

Mocht je interesse hebben in duiken of kennis willen maken met onze vereniging, is het wel verstandig eerst even via een mail contact op te nemen om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan. (Op de Contact pagina.)

 

Update 13-05-2020:

Na de versoepeling van de Corona-maatregelen van 11 mei, kan er weer onder voorwaarden gedoken, en kunnen er weer duikflessen gevuld worden. Wij maken hier dankbaar gebruik van. Indien mogelijk starten wij ook vereningings-activiteiten weer op met inachtneming van de geldende maatregelen.

24-03-2020:

Vanwege de situatie rond het Covid-19 virus, de door de regering afgekondigde maatregelen en de standpunten die de Nederlandse Vereniging voor Duikgeneeskunde heeft geformuleerd, heeft het bestuur van Duikteam Miramar Drenthe besloten alle verenigingsactiviteiten op te schorten.

(Zie ook: https://duiken.nl/duiken-en-coronavirus/)

Online zijn wij uiteraard gewoon te bereiken via het contactformulier of per email via info@miramardrenthe.nl.