Inloggen

   Ingezonden
  Naar alle inzendingen
  ingezonden op 04-08-2018 door webredactie
  Duikreis naar Raja Ampat
 
 
   
 

Een presentatie door David Wassing,

Raja Ampat, dat klinkt ver weg en dat is het ook. Je bent al snel twee tot drie dagen bezig om er te komen dus voor veel duikers zal dit om verschillende redenen wel niet zijn weggelegd. Jammer want het duiken aldaar schijnt zo’n beetje wel het summun te zijn op duikgebied. David Wassing van Duikvereniging Hydrofiel uit Groningen is er dit voorjaar geweest en wil de duikers van de NNDF en leden Miramar Drenthe een presentatie geven over dit prachtige zeeaquarium.
De nog wat oudere onder ons weten misschien nog wel dat dit gebied bekend staat als de vogelkop van het voormalige Nederlands Nieuw-Guinea. Momenteel en dat sinds 1963 maakt dit gebied deel uit maakt van de Indonesische archipel.
Aan de orde komen; Waar ligt het, de betekenis van Raja Ampat, de geschiedenis, de bevolking, geografie, de reis, resorts, en uiteraard het duiken zelf.

Opgave door een ieder die deze lezing wil bijwonen is dringend gewenst! Dit i.v.m. de maximale capaciteit van het clubhuis Miramar. https://goo.gl/forms/2YdG5kBtSOvLbV0u1

Datum :   8 november 2018
Adres :   Clubhuis Duikteam Miramar Drenthe, Achterpad 3 Assen
Aanvang :  20.00 uur

  voor meer info kijk op: www.nndf.nl/nieuws/bericht/duikreis_naar_raja_ampat