Inloggen

   Ingezonden
  Naar alle inzendingen
  ingezonden op 20-11-2015 door Henk
  Introductieduiken op 20 en 27 november
 
 
   
 

Heb je interesse in de duiksport, of altijd al eens willen duiken? Misschien heb je al een duikbrevet en wil je hier meer mee doen? En ben je minimaal 14 jaar?

Je bent van harte welkom bij Duikvereniging Miramar Drenthe!

Wij train en iedere week op de vrijdagavond in zwembad "de Bonte Wever" te Assen. We duiken regelmatig in heldere wateren, zowel zoet als zout. Op dit moment hebben we ongeveer 70 leden, waarvan er 15 instructeur zijn. Miramar Drenthe is een gezellige, laagdrempelige duikvereniging waar jaarlijks vele leuke activiteiten worden georganiseerd, er is voor ieder type duiker wel wat wils!

INTRODUCTIEDUIK
Wil je een keer langskomen voor een introductieduik? Dat kan! Zo`n introductieduik vindt plaats in zwembad "de Bonte Wever". Je hoeft alleen een handdoek en zwemkleding mee te nemen, en verder niets te kopen of te regelen. Een duikinstructeur vertelt je vooraf wat je moet weten en is tijdens de introductieduik je buddy. Het enige wat je hoeft te doen is samen met je buddy onder water te verdwijnen en te ervaren hoe het is om te duiken!

Geef je op voor 20 of 27 november via e-mail: info@miramardrenthe.nl of bel met onze secretaris: Henk de Wit, 06-29526052