Inloggen

   Ingezonden
  Naar alle inzendingen
  ingezonden op 02-05-2013 door semidroog
  Nu oefenen, straks klaar voor de vakantie
 
 
   
 

Duikteam Miramar Drenthe geeft snorkelcursus

Komende weken instappen is nog mogelijk!

Op 5 vrijdagavonden zullen in het zwembad de nodige oefeningen en technieken behandeld worden. Aansluitend na de laatste cursusavond zal dan het snorkelcertificaat uitgereikt worden.  Er zal in 3 niveaus  les gegeven worden, zodat beginners en gevorderden aan hun trekken kunnen komen

 

Tijdens de laatste les is er tevens de mogelijkheid om een gratis perslucht introductie les te volgen.

De prijs van deze totale cursus bedraagt € 30, verder heb je nodig je zwembroek , duikbril + snorkel,  zwembadvinnen en handdoek. Er is eventueel voor diegene die dat wenst beperkten gratis leen materiaal beschikbaar.

Snorkelen?.. dat kan toch iedereen, ja de meeste mensen kunnen wel snorkelen, toch is het erg leerzaam om bijvoorbeeld eens te kijken naar je zwem of ademhalingstechniek. Of hoe spring je eigenlijk goed van een boot in het water als je op vakantie eens gaat snorkelen?

De reacties van deelnemers na afloop van onze cursus zijn dan ook erg positief ondanks dat er soms van te voren gedacht werd “snorkelen….dat kan ik al”.

De cursus is bedoeld voor iedereen met een zwemdiploma vanaf 8 jaar, die wil leren snorkelen of dit al kan maar zijn of haar zwemtechnieken wil verbeteren of oefenen om gewoon wat meer ontspannen te kunnen snorkelen op vakantie.

Na het volgen van deze cursus lig je als snorkelaar veel rustiger  meer ontspannen en veiliger in het water, en zo kun je dus nog beter genieten van het mooie onderwaterleven! 

De lessen beginnen om 21.45 In het wedstrijdbad van de “Bonte Wever”.

Aanmelden kan via info@miramardrenthe.nl of via ons secretariaat.

Mw. Sturing-Kapenga tel 0592- 356599 Graag bij uw aanmelding even aangeven als u snorkelmateriaal wilt lenen. NB. In verband met beschikbare cursus plaatsen is snel reageren de beste manier om verzekerd te zijn van deelname.