Inloggen

   Ingezonden
  Naar alle inzendingen
  ingezonden op 30-03-2012 door semidroog
  Snorkelcursus 2012 = VOLGEBOEKT !!
 
 
   
 

Snorkelcursus bij Miramar Drenthe

 Met een totaal van 16 deelnemers is deze cursus volgeboekt !

Opgave helaas niet meer mogelijk van af 24 maart 2012 

 

 Op vrijdag 30 maart 2012  start Miramar Drenthe weer met de snorkelcursussen A, B en C.

Op  4 vrijdagavonden zullen in het zwembad de nodige oefeningen en technieken behandeld worden. Op de vijfde avond is er de mogelijkheid kennis te maken met het persluchtduiken. Onder begeleiding van een instructeur kan je dan ervaren hoe het is om bijna gewichtloos onder water te zijn! Aansluitend na de laatste cursusavond zal dan het snorkelcertificaat uitgereikt worden. de A cursus is voor de beginners, B voor licht gevorderden en C voor de gevorderden.

De prijs van deze cursus bedraagt € 25, verder heb je nodig je zwembroek, duikbril + snorkel,  zwembadvinnen en handdoek. Er is eventueel voor diegene die dat wenst beperkt gratis leen materiaal beschikbaar.

Snorkelen?.. dat kan toch iedereen, ja de meeste mensen kunnen wel snorkelen, toch is het erg leerzaam om bijvoorbeeld eens te kijken naar je zwem- of ademhalingstechniek. Of hoe spring je eigenlijk goed van een boot in het water als je op vakantie eens gaat snorkelen?

De reacties van deelnemers na afloop van onze cursus zijn dan ook erg positief ondanks dat er soms van te voren gedacht werd “snorkelen….dat kan ik al”.

De cursus is bedoeld voor iedereen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma, die wil leren snorkelen of dit al kan maar zijn of haar zwemtechnieken wil verbeteren of oefenen om gewoon wat meer ontspannen te kunnen snorkelen op vakantie.

Na het volgen van deze cursus lig je als snorkelaar veel rustiger en veiliger in het water.

Zo kun je dus nog beter genieten van het mooie onderwaterleven!         

De eerste les begint met een korte uitleg om 20.00 uur in ons clubgebouw: Achterpad 3 te Assen gelegen direct naast atletiek vereniging AAC.

Aanmelden kan via info@miramardrenthe.nl of via 0643028691

Graag bij uw aanmelding even aangeven als u snorkelmateriaal wilt lenen.