Inloggen

   Ingezonden
  Naar alle inzendingen
  ingezonden op 13-03-2012 door Henk
  Duiken voor Pampus
 
  Pampus
   
 

Beste duikers,

Op 31 maart 2012 vindt een uniek duikevenement plaats voor Forteiland Pampus, voor de kust van Muiden. Hiervoor nodigen we alle duikers in Nederland uit. Wil je meer weten, kijk dan op onze website www.duikenvoorpampus.nl. Via deze site kun je je inschrijven voor deelname. Mis dit unieke evenement niet en duik met ons mee. De opbrengst van dit evenement komt geheel ten goede aan Blue Ribbon. Voor de deelnemende duikers zijn er leuke prijzen te winnen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemiek Forrer op 035-6953333 of 0654 226 337 We hopen zoveel mogelijk duikers te kunnen ontvangen, dus stuur de link door naar je duikvrienden. Graag tot ziens op 31 maart 2012. Met vriendelijke groet, Namens Forteiland Pampus, Duikteam Voor Pampus, Technical Diving College en De Bootsmannen, Annemiek Forrer

N.B.: Wij zijn nog op zoek naar (meer) sponsoren voor dit evenement. Zie voor meer informatie onze website www.duikenvoorpampus.nl het tabje “Blue Ribbon”. Kun je niet meeduiken op 31 maart 2012, dan is het misschien wel mogelijk om dit evenement te sponsoren. Alle suggesties zijn welkom.

  voor meer info kijk op: www.duikenvoorpampus.nl
  reageren
 reacties:
 
Henk (05-03-2012):

Ik heb me ook ingeschreven, als iedereen die meewil zich inschrijft kunnen we bij het clubhuis verzamelen en samen rijden.